tiistai 11. joulukuuta 2012

Puheterapiassa ja askartelua

Käytiin viime viikolla petun kanssa ensimmäistä kertaa puheterapiassa. Siellä lähinnä petu pelasi erilaisia pelejä terapeuttitädin kanssa ja minä sain nipun papereita täytettäväkseni.
Kuulemma pojan puhe on oikein selvää ja oli jopa kuulevinaan jotain pientä ärrän tapaista sieltä seasta. Ehkäpä tuo sitten vielä oppii sen joskus :)
Juteltiin myös näistä tulevista neuvolapsykologin ja toimintaterapeutin käynneistä. Oikein ihana ja sympaattinen rouva oli tämä puheterapeutti ja tuli hyvä mieli kun hän sanoi että meillä on oikein mukava ja reipas poika. Toivotti vielä lopuksi tsemppiä tuleviin terapeutilla ravaamisiin. Kiva välillä kuulla jotain positiivista kun tässä viimeaikoina on tuntunut että kaikkialla vaan puututaan niihin negatiivisiin ominaisuuksiin. Tulee välillä sellainen olo että onko mun pojassani jotain vikaa ja oonko itse epäonnistunut äitinä niin ettei mun poikani tule toimeen tilanteissa joissa hänen ikäisensään jo odotetaan osaavan toimia.

Puheterapeutti oli askarrellut jäätelökiskan jolla he sitten petun kanssa leikkivät. Asiakkaina kävi muumeja ja opeteltiin vuoropuhelua. Petu ihastui tähän niin kovasti että kotona me sitten yhdessä väsättiin oma versiomme kiskasta. Hyvin on jätskibisnes lähtenyt käyntiin ja petun dinot ja hirviöt ovat olleet tyytyväisiä asiakkaita :DKuvat on surkeita koska jouduin turvautumaan kännykkääni, kamerani temppuillessa.Pikkuneidin ikkunaan askartelin lumihiutaleita. Moneen vuoteen en olekkaan lumihiutaleita tehnyt, sai vähän pähkäillä ja kokeilla ennenkuin muutama onnistui :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti