maanantai 26. marraskuuta 2012

Naked truth

Naked truth. Tähän ilmiöön olen nyt muutamassa blogissa törmännyt. Chicling , Lähiömutsi ja Tyyliä metsästämässä - blogit mm. Tyyliä metsästämässä - blogin Veera kirjoittaa aitouden puolesta. Jokaisen blogin takaa löytyy ihminen, ja haastaa muita bloggaajia julkaisemaan itsestään meikittömän ja ilman kuvankäsittelyä otetun kuvan.
Oma ensimmäinen reaktioni oli että eikä. En kyllä uskaltaisi. Siskoni on joskus ihmetellyt facebookin profiilikuvaani, en kuulemma näytä niissä koskaan itseltäni koska aina pitää jotain pientä parantelua tehdä kuville ennenkuin ne uskaltaa ihmisille näyttää. Ajatus jäi kuitenkin vaivaamaan. Miksi en uskalla? Mitä väliä sillä on mitä mieltä joku tuntematon on.. Ja ajattelin nyt, vaikka mua ei henkilökohtaisesti kukaan ole haastanut tähän mukaan, julkaista kuvani ilman meikkiä ja minkäänlaista kuvankäsittelyä. Ihan vain omaksi ilokseni, voin sitten tyytyväisenä ajatella myöhemmin että haa, uskalsinpas :D

Tässä siis minä. 26v, vuorotyössä käyvä 2 lapsen äiti. Maanantai aamuna klo. 03.00, töihin valmistautumassa.Keskimmäisessä kuvassa näkyy poskessa oikein hienot painaumat tyynystä, kyllä olisin mielelläni jäänyt vielä sänkyyn lämpimän peiton alle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti