sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Viikonloppua

Viikonloppu on sujunut melko rauhallisesti. Perjantaina Petu lähti toisen vaarinsa luokse yökylään. Monta kertaa on nyt syksyn mittaan kysellyt että koska hän saa mennä vaarille yökylään ja nyt saatiin sitten reissu järjestettyä. Innoissaan poika odotti että koska vaari tulee hakemaan ja mukaan pakattiin lempikirja ja muutama dinosaurus.Me lähdettiin Iipun kanssa Espooseen mun omien vanhempieni luokse kyläilemään. Aika usein vieraillaan Espoon mummolassa lasten kanssa, joten olikin tosi outoa olla liikenteessä vain Iipun kanssa. Tuli sellainen olo että jotain tosi tärkeää olisi unohtunut :). Pikkuneitikin oli alkuun selvästi ihmeissään kun veikka ei tullutkaan mukaan. Mutta hyvin sujui reissu kahdestaankin ja mummolassa oli kivaa. Kissa tosin nappasi neitiä käteen (ei ollut ensimmäinen kerta, mutta ei millään usko kun sanotaan että kissaa ei saa kiusata) ja siitä seurasi dramaattinen nyyhkytys ja itku :D


Iipun kanssa Kampissa matkalla Espooseen.


Lauantai-illasta sitten palailtiin kotiin. Petu oli ehtinyt kotiin hieman ennen meitä ja kyllä oli niin iloinen jälleennäkeminen että olisi voinut luulla pidemmäksikin reissuksi.

Sunnuntaiaamu on alkanut rauhallisesti. Lapset on leikkineet sovussa ja itse jumittunut koneelle. Tänään olisi edessä ensimmäinen työvuoro 4kk:n tauon jälkeen. Pikkuisen meinaa alkaa jännittämään. Onneksi siellä on muutama tuttu kasvo töissä joten ei ihan koko henkilökunta ole vaihtunut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti